• Nemanja Veskovic Vele

Šta je Organski SEO?

Updated: Nov 21, 2019
Osnovni cilj pretraživača je da pomogne ljudima da prodjađu ono što su ukucali u pretrazi. Budući da prema algoritmu pretraživača nečiji veb sajt koji treba da se nadje u prvim pretragama je upravo onaj koji ispunjava određene kriterijume optimizacije opisane u jednom od naših prethodnih postova, kao i onaj koji najuže odgovara upitniku koji je postavio korisnik.

Sam proces podrazumeva primenu i pridržavanje određenih pravila koja propisuju pretraživači, kako bi sajt na prirodan način dopro do što više ljudi, pojavljujući se u pretrazi na početnoj strani. Pri radu sa seo optimizacijom naš tim primenjuje najnovije dozvoljene iliti takozvane „white hat“ tehnike i implementira ih prema potrebama vaših mušterija.


#SEO #webpage #searchengine #marketing #computers

Dream Scape Digital

Mi smo digitalna marketing agencija, koja Vam može pomoći da uspešno reklamirate vaš biznis na internetu. Mi ćemo predstaviti vaš biznis običnom korisniku na jedan profesionalan, lep i zanimljiv način i ubediti ga da ste vi ono što on traži. Predlažemo sve od sveta reklame, online marketinga i programiranja!

Dream Scape Digital
Kontakt

 

ul. Branka Šljivića 5A, 11000 Medaković, 
Beograd, Srbija

Telefon: +381 63 721 7301 
Telefon: +381 65 610 3991 

Email: dreamers@dreamscapedigital.com

© 2019 Dream Scape Digital