Google Reklame

Google reklame delimo u dva segmenta: Google Search i Google Display network

Mahom svi mi želimo brzo doći do informacija i zato najčešće koristimo google pretragu jer verujemo da nam ona daje najrelevantnije rezultate. Ukoliko se vaš proizvod ili usluga ne nalaze na prvoj strani google-a, imaćete poteškoća da doprete do klijenata i posetilaca. Korisnici se odlučuju da kliknu na prva 3 rezultata pretrage jer ih ujedno i Google vidi kao najrelevantnije. S toga, DreamScape Media vam nudi priliku da svoje poslovanje poyicionirate u sam vrh google pretrage prirodnim putem preko kombinacije naših SEO usluga kao i plaćenim oglašavanjem.

Kako funkcioniše google reklamiranje?

Google Search daje priliku da vašu reklamnu poruku plasirate baš u trenutku kad se neko interesuje za određenu ključnu reč vezanu za vaš proizvod ili uslugu. Prikazivanje reklame samo za ključne reči koje vi odaberete, a koje su najrelevantnije za to što nudite, garantuje uštedu u oglašavanju, a plaćate samo kad potencijalni klijent klikne i poseti vaš sajt.

Povećanje prodaje srazmerno je količini novca koju uložite u oglašavanje. To je idealan vid da kontrolišete budžet i precizno merite povraćaj investicije.

Dream Scape Digital

Mi smo digitalna marketing agencija, koja Vam može pomoći da uspešno reklamirate vaš biznis na internetu. Mi ćemo predstaviti vaš biznis običnom korisniku na jedan profesionalan, lep i zanimljiv način i ubediti ga da ste vi ono što on traži. Predlažemo sve od sveta reklame, online marketinga i programiranja!

Dream Scape Digital
Kontakt

 

ul. Branka Šljivića 5A, 11000 Medaković, 
Beograd, Srbija

Telefon: +381 63 721 7301 
Telefon: +381 65 610 3991 

Email: dreamers@dreamscapedigital.com

© 2019 Dream Scape Digital